Usluge strojne i toplinske obrade

Mogućnosti naših kapaciteta: na tokarskom stroju max 4270 mm, a dimenzije kod glodanja (borwerk strojevi) su do 6000x4000x2500mm. CNC horizontalni obradni centri imaju maksimalnu duljinu do 3000mm i promjer 700mm.Također, u našem raznolikom obradnom parku imamo CNC portalni obradni centar, glodalice za cilindrične zupčanike i klasično glodanje; strojevi za brušenje zupčanika i brusilice itd. 

Vršimo uslugu indukcijskog kaljenja i toplinske obrade.

Misija

Misija naše tvrtke je omogućiti klijentima da se oslone na nas kao na trajno rješenje za nabavku komponenata, izvođenje remonta i izgradnju novih objekata, čime će njihovo poslovanje postati lakše i stabilnije. Usmjereni smo na pružanje visokokvalitetnih proizvoda, brzu reakciju i fleksibilnost kako bismo produžili životni vijek opreme i smanjili troškove njihovog održavanja.

Vizija

Naša vizija je postati vodeći remonter tračničkih kolnih slogova u regiji. Istovremeno, težimo širenju na strana tržišta specijalizirana za nadzemnu bušaću opremu u naftnoj industriji (bušotinski zasuni, uređaji za erupcije, bušotinske glave).